Ana içeriğe atla

Taipei Ekonomik ve Kültür Misyonu Temsilcisi Sn. Volkan Chih-Yang HUANG ve Katip Mu-Hsuan CHEN ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Küresel Göç Uygulama Ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Şebnem AKÇAPAR ve Kent, Çevre ve Yerel Yönetim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Aslı AKAY’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda, Türkiye ve Tayvan arasında, şehir planlaması ve afet yönetimi alanlarında, özellikle deprem dayanıklılığı ve iyileşme üzerine potansiyel işbirlikleri konuşuldu. Bu görüşmelerde, ayrıca iki ülke vatandaşlarına akademik değişim programları ve öğrencilerine kapsamlı burs imkanları sunacak ve sürdürülebilir kalkınma ve toplum dayanıklılığını arttıracak ortak projeler üzerine duruldu.