Ana içeriğe atla

KAS Türkiye (Konrad-Adenauer-Stiftungve) ve Türk-Alman Üniversitesi Göç ve Uyum Uygulama ve Araştırma Merkezi (TAGU) iş birliğinde üniversitemizin Küresel Göç Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi (ASBÜ-GAUM) tarafından 16-20 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen göç sertifika programı katılımcıların yoğun ilgisiyle başarıyla tamamlandı.

 

 

Sırasıyla Kas Türkiye Direktorü Walter Glos, TAGU Müdürü Prof. Dr. M. Murat Erdoğan, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Danışman, GAUM Müdürü Prof. Dr. Şebnem Akçapar ve Antalya Milletvekili AK Parti TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi, Mülteci Hakları Alt Komisyonu Başkanı Atay Uslu’nun yaptığı açılış konuşmalarının ardından 5 gün süren programda seminerler, film gösterimleri ve saha ziyaretleri yer aldı.

 

 

Türkiye’nin önde gelen farklı üniversitelerinden akademisyenlerin ve alanında uzman konuşmacıların katkılarıyla gerçekleştirilen programda dünyanın ve Türkiye’nin son yıllarda en önemli araştırma alanlarından birisi haline gelen göçmenler ve mülteciler konuları çeşitli oturumlarda tartışıldı. Program katılımcılara sertifika dağıtımı ile son buldu.

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.